Kasper Pedersen & trofæmontering

Kasper Pedersen har altid drømt om en tilværelse som zoologisk konservator. Men lærepladserne hænger ikke på træerne og vejen til drømmejobbet var lang.

Først måtte han omkring en uddannelse som butiksslagter inden skæbnen ville, at han endelig kunne få en læreplads som konservator. Tilmed hos en af landets absolut dygtigste i faget.

Det er især lysten til at arbejde med jagttrofæer, der har motiveret Kasper Pedersen til at uddanne sig og starte egen virksomhed.

Kasper Pedersen interesserer sig for anatomien i alle slags dyr. Lige fra afrikanske antiloper til nordamerikanske bjørne og australske bøfler etc. Men hans hjerte banker dog i udpræget grad for råvildtet. Ifølge Kasper Pedersen er der intet så smukt som en råbuk.

Dertil er der ikke to, som er helt ens. Spidsbuk, seksender eller stor guldbuk. Det er ikke det afgørende for det færdige resultat.

Det afgørende er han sammen med kunden genfinder det udtryk, som gør, at bukke igen virker levende.
Det er den udfordring, som gør, at montering af råbukke og andre vildtarter aldrig bliver hverdagsagtigt for Kasper Pedersen.

Nordjysk Trofæmontering står ikke for montering af trofæer på samlebånd. Det er den individuelle tilgang til både kunde og det trofæ, som skal monteres, der er den grundlæggende filosofi i Nordjysk Trofæmontering.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud
Telefon

+45 22 96 03 26

Adresse

Tranekærvej 135, 9490 Pandrup

Adresse: Møllegårdsvej 1, 9440 Aabybro - Tlf. 22 96 03 26

Copyright © Nordjysktrofæmontering 2017